Produkto aprašymas

Pastaba:Apima Skrybėlę*1 , Barzda*1 , Kostiumas*1 , Ventiliatoriaus ir Baterija 4-AA*1 , Paketas*1

Puikus fancy dress šalis.Šis Pripučiami Kostiumai bus vaidinti svarbų vaidmenį sprendžiant šalies.Jis veikia su ventiliatoriumi, kad galite laikyti jį išpūtė iki septynių valandų, ten bus daug laiko, įdomus ir frolics.Ji yra lengva pripūsti ir įdėti į: tiesiog žingsnis į kostiumą, įjunkite ventiliatorių (nepastebimai paslėptas viduje apranga) ir jums bus visiškai pripūstos per 60 sekundžių.Yra pagaminti iš lengvos medžiagos, jis nebus sustabdyti savo praktikos, jūsų judėjimas šokių aikštelėje.Baterijos: 4 XAA baterijų reikalaujama (neįtraukta) labai lengvi, mažiau nei 1kgs.Tinka diapazonas: Bendrovė, barai, klubai, šokių GRUPĖ, parkai, televizijos programų, prekybos centrų tinklai, viešbučių tinklai, metinis renginys, karnavalas, atidarymo ceremonijos, vestuvėms.

Pristatymas:

1) Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2) "Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post " Oro Paštas", su sekimo internete, ne visi šalies nemokamas pristatymas!Vidutinis pristatymo laiką yra 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų.Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsdamas, laivybos laikas bus ilgesnis negu 60 dienų, prašome maloniai suprasti.

3) Mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express EMS/DHL/UPS/TNT, jei norite greitesnio pristatymo.Ir jūs galite mėgautis nuolaidą kainą, tačiau, laivybos mokestis turėtų būti imamas mokestis.

4) Jei tu negali gauti prekes per 50 dienų (90%Rusija ir Brazilija), PRAŠOME, susisiekite su mumis laikas išplėsti,

Neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjo kontrolės, jis turėtų būti Po tarnybos pareiga, bet kokie Ginčai, nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) pristatymas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) pastaba: pirkėjų yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokestį, muitus ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali daryti įtaką pristatymo metu.

Grąžinimo Politika :

1) Visas daiktų, per vieną mėnesį yra garantija keistis.

2) Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs turite sklypą.Ir visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje.

3) Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po gavome grįžti produkto.

4) pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

5) Mes stengiamės aptarnauti klientus.

Atsiliepimai:

1) Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs galite turėti malonaus apsipirkimo internetu.Mes užtikriname, kad jūs galite nusipirkti pačius arba aukštesnės Kokybės produktus už mažesnes kainas iš mūsų parduotuvės.

2) Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis ir produktais, prašome pranešti mums laiko, kol jūsų pastabas, ir mes stengiamės išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

3) Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų pirkimo.Būsime labai dėkingi, jei galite palikti teigiamą pranešimą.Tikimės, kad galėtų išlaikyti ilgalaikius verslo santykius.Ačiū jums labai.

4) be To, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pardavimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

  • Prekės Pavadinimas: TOLOCO
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: 1111
  • Specialios Paskirties: Kostiumai
  • Elemento Tipas: Rinkiniai
  • Šaltinis: Pripučiami dinozauras
  • Šaltinio Tipas: anime
  • Lytis: Unisex
  • Sudedamosios dalys: Kelnės
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Simbolių: dinozaurų


SKU: w7707

Panašūs produktai

Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Paramos 24/7

Viršus Paslauga

Moneyback

Grįžti Keistis

Dovanos

Premijos